– Vend de ristede nødder i. 60 g usaltede pistacienødder (du kan sagtens købe de saltede, det er meget billigere og nemme at få fat i. – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. Opskriften er inspireret fra Anne au Chocolat 150 g
Nougatcupcakeopskriften fandt jeg her og mascarpone lime toppingen her. nougat, stuetemp. Start med at piske smør, sukker og nougat sammen til en cremet konsistens
hasselnøddesmør. Den her lækkerbisken af en proteinbombe smager skønt af nougat. bagte hasselnødder. Det skal du bruge fra webshoppen for at lave den lækre nougat proteinbombe…
Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Disse nødder og kerner laver jeg tit til en salat. Varm nødder og kerner forsigtig op på en pande. Slut af med dadelpure eller honning, det får krydderierne til at klister fast på nødderne
Kom lige i tanke om, at jeg skal give kage på arbejdet i morgen, så jeg fandt inspiration til disse cupcakes på Odense marcipans hjemmeside- har lavet lidt om på opskriften
E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
S. m. å. b. a. g. t. e. c. h. s. k. d. n. o. u. p. y. f. l. ø. j. r. æ. D. i. v. ,. J. T. I. 1. 0. 5. 2. -. (. 3. ). H. L. B. 7. O. 4. P. M. A. 8. K. R. F. N. é. U. . g
Når hele massen er pisket sammen, vendes de hakkede nødder og papya i. Jeg faldt over en opskrift på fransk nougat på feminas hjemmeside, men jeg lavede den lidt om så den passer til mine smagsløg
Jeg havde nemlig også lavet en nougat creme til selvsamme macaroons, og her er opskriften. And remember how I wrote that I'd made some of the macaroons with nougat ganache too
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.