Men jeg har simpelthen ikke været i stand til at finde et passende navn til retten og det er lidt som om at kålgryde med oksekød ikke lyder specielt indbydende
E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
For første gang i lang tid har jeg en lang weekend, hvor jegikke skal noget, der involverer andre. Men jeg nyder også at have nogle dage for mig selv en gang imellem
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
I dag spurgte Søren om jegikkekunne bage en kage, og det kunnejeg selvfølgelig godt lokkes til. Jeg har altid lyst til at bage - det er simpelthen noget af det hyggeligste jeg ved
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, og det er der en meget godt grundt til. Jeg indrømmer blankt, at jeg førhen gik under kategorien ‘den meget fedtforskrækkede type’
Da jeg i denne måned - for ethundredende gang lavede Kartoffelindbagt laks til aftensmaden, havde jeg et stykke laks + noget spinat-hytteostcreme til rest
) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild med koteletter i fad
Den kræver få indgridienser og er så nem at lave at den ikke engang skal bages. Den består i al sin enkelthed (næsten) kun af fedt, sukker og hvidt brød - Det bliver ikke mindre fitnessagtigt
Jeg er ret sikker på, at hvis vi bare smør vores mad med et tyndt lag smør, så vil de fleste af os ikkekunne smage forskel, men det var alligevel ret vildt at se, hvordan smør kan have så stor betydning for konsistens, smag og udseende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.