Opløs potasken i lidt vand og hæld den oveni melet (ikke direkte i den varme masse). Runde i smagen, ikke alt for søde og først og fremmest knasende sprøde
Alt lige fra valnøddehveder, glutenfrie hveder, hveder uden kardemomme, osv. , men når der endelig skal spises hveder, denne ene gang om året, ja så skal det altså være de helt traditionelle, hvide hveder, der skal på bordet, i hvert fald herhjemme
De skal helst ikke blive for mørke (det gjorde min den første plade – det var ikke godt. Jeg skrev i det forrige indlæg, at jeg ville afprøve en opskrift som bageren fra DenGamle By havde delt på Facebook
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
Du kan tjekke det ved at stikke et spyd, en kødnål eller en strikkepind i den. Jeg ved det ikke. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Den må ikke blive for høj , så bliver denikke færdig , kom den i en stort fad. Så skulle den prøves , den berygtede sneakers kage , uha den er altså go , fik opskriften af en go ven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.