Kogspaghetti i saltet vand. Smag til med salt og peber. og form til små kødboller. Mandag starter endnu et kødemne, og denne gang er det kyllingeoverlår
Server go' kvalitetsspaghettiog pynt med revet parmasanost og evt. Spaghetti & Meatballs er en af mine absolutte favoritretter, og den går normalt rent hjem hos både børn og voksne
Vend kødbollerne i tomatsaucenog server den sammen mednykogt pasta. Kødbollerne indeholder hytteost, og tomatsovsen er lækker hot med chilipeber og lidt forårsløg
Det er en nemog hurtig hverdagsret som ungerne også kan være med på. Start med at blende løg og derefter blande alle ingredienser til farsen sammen og stil det på køl og lad det hvile imens du forbereder saucen
Du behøver ikke tænke på at de skal være gennemstegte - bare de er godt brunede. Tomatsaucen skulle gerne ende med at være krydret og kraftig, men ikke stærkere end at mennesker der ikke er vant til meget chili også kan være med
Kogspaghettienog kom tomatsovsen ogkødbollerne over. Smages til med salt og peber. Efter at vi forrige fredag gjorde en masse oksekød klar til aftensmad i form af græskebøffer, burgerbøffer, kødbollerog oksekødspakker
Formede små kødbollerog stegte dem over svag varme til de var gyldenbrune. Jeg startede med hurtigt at svitse løg, hvidløg og solsikkekernerne i lidt af olien
De behøver ikke at være helt gennemstegte, da de skal bages i ovnen bagefter. Form farsen til kødboller i den størrelse du ønsker og brun dem på en pande med lidt olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.