Tomatsauce. Server go' kvalitetsspaghetti og pynt med revet parmasanost og evt. Spaghetti & Meatballs er en af mine absolutte favoritretter, og den går normalt rent hjem hos både børn og voksne
Server kødbollerneitomatsaucen på en bund af strimletsquash-spaghetti og nyd. Sørg for at dække bollerne medtomatsaucen, men ikke mere end at det kun er lige dækket og der skulle derfor også meget gerne være en del til overs, som du jo kan spise som en god, tyk suppe, eller som tilbehør
Spaghettimedkødboller, det er bare en klassiker. Serveres medspaghetti og frisk parmesan. Når kødbollerne er færdige kommes de i saucen og simrermedtil de skal serveres
Vend kødbollerneitomatsaucen og server den sammen med nykogt pasta. Kødbollerneindeholder hytteost, og tomatsovsen er lækker hot medchilipeber og lidt forårsløg
Denne udgave er måske nok mere en voksen-udgave end den sædvanligemedtomatsauce. Men nu skal der gang i de hjemlige kødgryder igen og jeg lægger ud med en klassikeri ny forklædning, nemligspaghettimedkødboller
Deres sicilianskekødbolleritomatsauce - saftige enorme kødboller fyldt med smag serveret i en kraftig og perfekt afstemt tomat- og auberginesaucemed mandler og et frækt tvist af mynte
Kog spaghettien og kom tomatsovsen og kødbollerne over. Smages tilmed salt og peber. Efter at viforrige fredag gjorde en masse oksekød klar til aftensmad i form af græskebøffer, burgerbøffer, kødboller og oksekødspakker
Formede små kødboller og stegte dem over svag varme til de var gyldenbrune. Jeg startede medhurtigt at svitse løg, hvidløg og solsikkekernerneilidt af olien
Form farsen tilkødbolleri den størrelse du ønsker og brun dem på en pande medlidtolie. Kom hakket oksekød i en skål og krydr med salt, peber og de øvrigekrydderier og tilsæt derefter løg, hvidløg og persille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.