I en anden skål piskes æg, yoghurt, nigellafrø, salt og olie eller ghee sammen. Naanbrød er en af de mest velkendte former for brød af indisk oprindelse
“Hold da op hvor smager det godt”, ja sådan noget skal man høre på mens man sidder og spiser sin aftensmad… Og jeg må sige at alt ros var velfortjent Disse naanbrød blev intet mindre end perfekte, både sprøde, bløde og tilpas krydrede
Vend chilierne og den friske koriander i og servér med naanbrød (som du finder opskriften på et andet sted her på bloggen – søgefunktionen er til for det samme)
Nigellafrø. Jeg serverede hjemmebagte naanbrød og tzatziki til. Nigellafrø. Server med ris og naanbrød. 8 naanbrød. Del dejen op i 8 dele, form til naanbrød, pensl med olie og drys frø ovenpå. 8 naanbrød
Så mangler du bare at varme naanbrødene, og så er der serveret. 4-5 dl røde linser2 spsk rød karrypasta1 hakket løg3 revet gulerødder1 rød chili5 dl A383 dl revet og hakket agurkSaltPeberSpidskommenOlivenolie2 NaanbrødSådan gør du
Som tilbehør til aftensmaden bagte jeg disse nemme pandebrød med nogle nigellafrø som jeg havde købt i efteråret, eller jomfru i det grønne som de jo også hedder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.