Brødende serveres nye og frisklavet og selvfølgelig gerne med alverdens forskellige slags dips. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør
Bland med mel og mælk. Brødet er meget smagsfuldt og er et must til indiske gryderetter. Naanbrød er en af de mest velkendte former for brød af indisk oprindelse
Rør olivenolien sammen med honningen og dryp løgenemed blandingen. Den sødme kan man spille op til og fremhæve med et dryp honning, lidt olivenolie og et drys timian
Det er fladbrød eller chapati – som i øvrigt også er indisk og bliver serveret til dhal. Det gode ved at bage sit naanbrød selv er naturligvis tilfredsstillelsen i at gøre det selv og friskheden af brødet, men det er også, at du kan variere krydderierne oven på, så brødet får en smag, der harmonerer med den ret, du vil servere det til
at få den helt smidig og glat. med en kagerulle. til de er flotte og gyldne. 11 dl syrnet mælkeprodukt (yoghurt natural, creme fraiche, etc. 1Olivenolie til at pensle brødene med. 1Nigellafrø eller hvad du lige føler forRør gæren ud i vandet, tilsæt yoghurt, æg, smeltet smør, salt og sukker og rør det sammen. 1Tilsæt melet og ælt dejen, til den er smidig og glat. 3-4 min ved lav hastighed og 5-6 min. 1Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt størrelse (tager ca. 1Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 5-6 lige store dele. 1Pensl brødene med olivenolie ogog drys dem med frø/krydderurter
Afslut med lidt forårsløgog et skvæt frisk citronsaft på toppen. Jeg synes, at dhal er en fantastisk type ret, fordi den formår både at være let og frisk, samtidig med at den er varmende og sådan en ret, man virkelig kan hygge om, mens regnen står ned udenfor
Sauter løgog aubergine i lidt olivenolie i en gryde. Opskriften er lavet med inspiration fra Louisa Lorang - den var vidst med i Go' Appetit for nogle måneder siden
Du kan spise naanbrødmed lidt dip eller hummus, men jeg er personligt vild med at bage dem lidt “tykke” i det, så jeg kan flække dem og fylde dem med alverdens sunde og lækre sager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.