s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Bollerne bager Herren stadig, men der må man sno sig, sagde ålen…. (Brugte i denne sammenhæng “ægte” bagepapir, og ikke de genbrugelige jeg plejer – fordi, det er nemmere at klippe pastaen, når det stadig hænger på papiret)
For hvorfor vælger man bevidst at gøre madlavningen mere langtrukken. Men så var det, at min svigermor forærede mig sin Römertopf, som bare stod og samlede støv
Når kyllingen er lagt godt til rette, hældes en øl ved. Sæt Römertopfen i blød i vand i en halv time. Fyld den herefter med løg skåret både, hele hvidløgsfed og halve gulerødder
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
En af de mange gode ting ved det sted er, at maden er virkelig god, sund og varieret. Derefter står de og trækker, så skindet bliver lidt rynket, mens kartoflen indeni stadig er al dente
Når chokoladen er smeltet blander du mandlerne ved. Chokoladebrud er perfekt som vertindegave, eller bare til dig selv og familien når der rigtig skal hygges
Og overskuddet har manglet det sidste lange stykke tid, det skyldes en kombination af at Thomas har været ude at rejse et par dage næsten hver uge, og arbejdsopgave og deadlines der har fyldt meget på øverste etage
En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.