ris med mungbønner og frisk kokoschutney . ris & mungbønner samt frisk kokoschutney. Skyl ris og bønner og kom dem i gryden (de små mungbønner skal ikke udblødes som andre bønner)
ris & mungbønner samt en frisk kokoschutney. ris med mungbønner og frisk kokoschutney. Her får du gode proteiner fra både mungbønnerne, risen og cashewnødderne
1-1½ dl Azuki/spirede mungbønner. 1-1½ dl Azuki/spirede mungbønner. Indenfor den relativt korte tid jeg har kigget på Rawfood har jeg fundet ud af, at "rå" som regel kan oversættes til "luksus" - det er simpelthen de ypperste lækkerier, der er i
2 dl mungbønner i en beholder med si og låg (eller stort sylteglas med låg). Hvor jeg dag 1 putter ca 1 -2 dl mungbønner, som hældes over med koldt vand. 2 dl mungbønner
Linser (røde, grønne, du puy, beluga, you name it), kerner (græskar, solsikke), frø (sesam, hørfrø), bønner og ærter (ærter, kikærter, limabønner, kidney, mungbønner oa
På listen over vata dæmpende fødevarer er blandt andet mungbønner, som jeg havde liggende, men som jeg aldrig har fundet det let at anvende i alverdens retter
– hjemmetørrede æblechips (vi har en dehydrator til den slags), delikatesselinser (du puy), butterbeans, kikærter, mungbønner (til at lave bønnespirer af)
soyabønner, røde og brune linser eller mungbønner, har ikke et højere proteinindhold end kød, når kogevandet har udvandet emnerne, så man kan ikke bare bytte 100g bønner ud med 100g slurp, slurp kød
75 g mungbønner. Skyl bønner og ris sammen i en sigte. Kog dem sammen i rigeligt vand med salt eller bouillonpasta/pulver i 15-20 minutter, til de er møre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.