4) Tilsæt nu 1-2 dl kogendevand og kog risene under omrøring efter anvisning på pakken. En meget lækker udgave af risotto, som egner sig perfekt til fisk - og sol og sommer
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret. Dup din fisk let med køkkenrulle og læg den midt på et stykke bagepapir på en bradepande
Når baconet er stegt sprødt lægges det på køkkenrulle, så fedtet suges fra. Hav tålmodighed med dem, og pas på de ikke knækker – de er lidt skrøbelige under stegningen
J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. -. L. 4. ½. 3. ) g
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Læg fisken ovenpå gulerødderne. Alt afhængigt hvilken kur/ livsstil du er på, kan du spise hele portionen alene, eller dele den med din familie og spise skønne ris til
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. b. l. v. a. u. g. å. m. c. M. d. j. y. ,. T. æ. G. C. -. ø. S. h. J. F. x. U. Æ. 2. I. 3. 0. (. ). 1. 4. L. K. B. 8. 5. H. P. N
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Tilbehøret i denne ret kan serveres til nærmest hvad som helst. Jeg spiste stegt fisk til. Stegt Fisk med Kartoffelgratin og Spidskålssalat til 2 personer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.