Disse muffins er saftige og lækre - de er godt krydret og smager hverken for sødt eller tørt. Start med et kvarter, og tjek om de er færdige med en strikkepind
ka man så erstatte det med halvdelen af ris og majs mel igen. Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
Ognogle gange vil man jo gerne have en lille kage om eftermiddagen uden at det betyder rod i blodsukker, samvittighed eller hvad man ellers kan rode med
D. e. r. g. o. d. t. n. k. m. a. i. s. l. h. v. y. p. å. …. f. U. æ. ,. j. b. u. ø. M. O. S. -. F. H. –. (. 1. 2. ). 0. ½. 5. c. 6. ¼. T. 8. ¾. P. 3. d g
Jeg lovede at komme med opskriften på mine nemme æblemuffins, så her kommer den. Bland det brune sukker og kanel sammen og kom lidt på toppen af hver muffins
Put de revne grøntsager i en stor skål og rør rundt med æg, vand, husk og olien. Her får I opskriften på de lækreste glutenfri boller, som er perfekte til en sandwich eller bare med smør
Si mel, salt, bagepulver, fiber og kakaopulver sammen. ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt. 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk. 2tsk vaniljesukekr Pisk sukker og æg til luftig hvid masse. Bages ved 175g varmluft 25 min Min datter, Vigga 6 år, bestilt glasur og krymmel på, så det blev til Pang-muffins. -) ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt. 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk fiber
Start med at skrælle gulerødderne og riv dem sammen med squash. hakkede mandler, fuldkornsrismel, fuldkornsmajsmel, bagepulver, natron, vaniljepulver, kanel og salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.