-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
Endnu en "plus-ting" ved disse vafler er, at de endda stort set er fedtfattige, og dermed ikke specielt usunde (og så kan man vel godt komme lidt ekstra sødt ovenpå som kompensation)
- Start med at lave toppingen, ved først at riste mandlerne kort på en tør, varm pande. Den er fuld af både gulerødder og fuldkorn - og alligevel smager den uden tvivl som kage skal smage
- Bland alle ingredienserne til en dej, der kan rulles ud med en kagerulle. Smagen kan bedst beskrives som en blanding af digestive kiks og bastogne, to meget, meget velsmagende kiks - og deraf det opfindsomme navn "distogne"
Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrie blinis, til et stykke røget laks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums
- Start med at vaske kartoflerne grundigt og pak dem derefter ind i hver sit stykke sølvpapir. Med inspiration fra bogen "Glutenfri året rundt", lavede min mor denne fantastiske opskrift
Med lidt modifikationer blev opskriften aldeles velsmagende - og således. Men ved et større eller mindre tilfælde ende det alligevel med, at jeg lavede en fælles ret til hele familien (
Og nogle gange vil man jo gerne have en lille kage om eftermiddagen uden at det betyder rod i blodsukker, samvittighed eller hvad man ellers kan rode med
Related PostsÆblegrød uden tilsat sukkerChokoladesmør udensukkerGlutenfri Chokoladekage medmokkacremeGlutenfriChokolademuffinsKyllingedellermed pesto ca
ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt. 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk. kakaopulver 100-150g hakket chokolade. Bages ved 175g varmluft 25 min Min datter, Vigga 6 år, bestilt glasur og krymmel på, så det blev til Pang-muffins. -) ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt. 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk fiber
Her er min opskrift på virkelig lækre glutenfriemuffins m. cashew- og macadamianødder. Jeg har flere gange bagt glutenfrie kager til kæresten, men de har ikke alle faldet i helt i hans smag, så jeg forsøger mig selvfølgelig stadig frem
Disse kager er super lækre og friske, med en lille blød overraskelse i midten. Skær en lille kegle ud af midten af hver af de afkølede kager med en skarp kniv og fyld hullerne med citroncremen
Lækre muffinsmed overraskelser. Bland de tørre ingredienser, undtagen sukker, til muffins i en skål. Fordel halvdelen af dejen i formen, fordel fyldet ovenpå, læg endnu et lag dej over og slut af med et lag smuldredej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.