Brødene kan fryses ned og er nemme at tage med i madpakken, enten med eller uden pålæg. Derudover er der noget i det hele korn, som hjælper til nedbrydelsen af gluten, som bliver fjernet når man laver hvidt hvedemel
Brødene kan fryses ned og er nemme at tage med i madpakken, enten med eller uden pålæg. Mal hasselnødder og hørfrø til mel i en kaffekværn (brug eventuelt to skåle, da der ikke er plads til det hele i kværnen på én gang)
vaffeljern med kokosolie uden smag (så hænger brødet ikke ved). er uden æg. Hvidt, glutenfritbrød. efter opskriften på brødet og på den mælkefri smelteost
Faldt over en opskrift på Stenalderbrød og brugte den som inspiration. Jeg tilsatte en rest soltørrede tranebær og de viste sig at give et dejligt syrligt pift til brødet
Uanset hvilken allergi man end måtte have, så er det altså dejligt nemt og ret så sundt med en god skive groft brød med lækker pålæg (der er flere pålægs indlæg på vej, GODE pålæg uden salt, nitrit og klister)
Brødet kan også bages uden form, men flyder en lille smule ud. Mit hjemmelavedebrød er grønt og mørkt, fordi jeg har brugt hampeprotein og knuste chiafrø
Desuden tilsætter jeg også ofte havremel eller kikærtemel, da det giver meget fiber og et højt protein indhold, hvilket gør at brødet mætter mere og i længere tid
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
For meget mel vil give et hårdt og tørt brød. hvedemel ( ca. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.