Disse glutenfri havrestykker med kerner er absolut de bedste boller jeg har bagt og smagt. Jeg bagte bollerne forleden hvor vi fejrede fødselsdag og de var hurtig spist
Strø solsikkekerner over brødet, og tryk dem forsigtigt ned i dejen, så de sætter sig fast. Hæld de tørre ingredienser i det lunkne vand og bland det hele godt sammen med hænderne, eller brug en elpisker meddejkroge
Jeg har bagt en portion sprøde glutenfri knækbrødmed teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Uanset hvilken allergi man end måtte have, så er det altså dejligt nemt og ret så sundt med en god skive groft brødmed lækker pålæg (der er flere pålægs indlæg på vej, GODE pålæg uden salt, nitrit og klister)
Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrødog har istedet bagt et rustikt og groft glutenfritbrød
Med udgangspunkt i grundopskriften kan du nemt lege med ekstra ingredienser, så prøv for eksempel med broccoli, der har været i minihakkeren først, revet ost, revet gulerod eller revet æble og kanel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.