Mortens Aften – andebryst med varme krydderier og æbler. Efter en lang og begivenhedsrig weekend – mere herom i et senere indlæg – blev det Mortens aften
På tirsdag er det Mortens aften, og selvom man jo egentlig burde spise gås (da det er gæs, der afslører den stakkels Morten), har vi i min familie altid spist and
J. a. e. g. k. ø. b. t. j. o. n. d. i. l. M. r. s. A. f. E. 3. å. ,. m. v. h. p. S. u. &. T. I. -. y. N. D. W. G. O. 2. 0. B. R. H. w. (. ). æ. K. 5. L. c. 1. V. P. C. ½. Æ. %. 9. 7. 6. 8. /. #. F. Y. f g
Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
Morten laver fennikelcreme. Morten laver dippedip til laksen. Madsvinene har indtaget Aarhus Efterskole. Jeg har rystet posen og taget 6 forskellige små hapsere op
Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød. Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den
Inspireret af en læser som fortalte mig de i hendes familie spiste “bortfløjet and” på Mortens Aften, er denne opskrift ikke kommet til at hedde noget med fake eller falsk, men derimod dét jeg nu for en del år siden erklærede overfor dyr, også fisk
Dette er en rigtig julemenu, men jeg tænkte at i anledning af Mortens aften på fredag, kunne denne ret være et glimrende alternativ til den klassiske and
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.