Jeg elsker grød, og har eksperimenteret med at putte andre kornsorter i end havre. Denne grød er lavet på en økologisk 5-kornsblanding fra Finax bestående af knækkede hvedekerner, skårne rugkerner, hørfrø, sesamfrø og solsikkekerner, udover 5-kornsblandingen har jeg også benyttet rugflager
Skal det gå hurtigt med morgenmaden – og det skal det jo nogen gange – så kan jeg anbefale denne kolde morgengrød, som er hurtig at bikse sammen aftenen før, den er sund og smager bare dejligt
Jeg elsker at eksperimenterer med forskellige udgaver af den, og her har jeg lavet en syrlig morgengrød, som smager af frisk appelsin og er samtidig sød
I denne grød indgår hele to superfoods, nemlig chiafrøene og acai pulveret. Chiafrøene og deres sundhedsfremmende effekter, kan du læse meget mere om i mit tidligere forsøg med chiagrød
Chiafrø. Chiafrø er blevet noget så populære. Vurdering af chiafrø. Chiafrø er generelt en lille frø, som jeg er stor fortaler for at implementere i sin kost, da den indeholder rigtig mange sunde egenskaber
Hvis der er et måltid jeg altid glæder mig til at skulle have, så er det uden tvivl morgenmad. Jeg kan ligge i min seng om aftenen og glæde mig til at skulle op og lave grød
Jeg er en stor stor fan af morgengrød - i alle afskygninger. Tidligere har jeg lagt en morgengrød op, som I kan se lige HER, og denne gang er det endnu en ny variation af min 'MÅ-have-morgengrød'
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Glutenfri morgengrød med banan og blåbær. by Anabell Posted on juni 19, 2012. Denne grød, er en af de helt store favoritter herhjemme og er ideel hvis man ikke tåler gluten
Morgengrød af brune risGrød til en person1/2 æble i små tern1/2 persimonne (sharon)1 dl rismælk - eller almindelig mælk1/4 tsk kanel1/4 tsk vanilje2 dl kogte brune risknivspids saltRevet skal fra 1/2 appelsin eller citronevt
gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt. Da chiafrø suger vand til sig kan dejen godt være rart våd og jeg plejer derfor at røre dejen med en ske i en skål
De sidste par dage har jeg fået en lille morgendrik med chiafrø som jeg beskrev i indlægget igår. Idag har jeg valgt at tilsætte chiafrø i min morgensmoothie og jeg brugte følgende ingredienser
Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.