Den var utrolig nem at lave, det tog mig ca 10 minutter, så den kan sagtens laves en halvtravl morgen. Når det koger tilsættes æblet skåret ud i tern og grøden koges i 4 minutter
Skal det gå hurtigt med morgenmaden – og det skal det jo nogen gange – så kan jeg anbefale denne kolde morgengrød, som er hurtig at bikse sammen aftenen før, den er sund og smager bare dejligt
Morgenmad er næsten dagens bedste måltid, hvis det egentligt ikke er det bedste. Jeg elsker at eksperimenterer med forskellige udgaver af den, og her har jeg lavet en syrlig morgengrød, som smager af frisk appelsin og er samtidig sød
3 min. Selvom weekenden nærmer sig, vil jeg stadig gerne inspirerer til mere morgenmad i hverdagen. Derfor får du endnu en opskrift på et sundt, nemt og lækkert morgenmåltid, som mætter sulte maver og er en god start på dagen
Jeg kan ligge i min seng om aftenen og glæde mig til at skulle op og lave grød. Hvis der er et måltid jeg altid glæder mig til at skulle have, så er det uden tvivl morgenmad
Min favorit for tiden er denne. At lave grød om morgenen kræver selvfølgelig, at du står op 10 min før, da det tager lidt længere tid end en nutellamad, men det er bestemt de 10 min værd
Det minder mig lidt om bananpandekager på grødform. 10 min. Efter de 10 min slukkes for varmen, og bananen og kokosolie kommes i grøden. 10 min til. 20 min
Morgengrød af brune risGrød til en person1/2 æble i små tern1/2 persimonne (sharon)1 dl rismælk - eller almindelig mælk1/4 tsk kanel1/4 tsk vanilje2 dl kogte brune risknivspids saltRevet skal fra 1/2 appelsin eller citronevt
Jeg var nød til at prøve det, i det mindste en gang, så jeg kunne fordømme det med god samvittighed. Nu har jeg altid et æg i minmorgengrød og den ekstre portion protein hjælper meget, når sukkertrangen griber i mig på arbejde ^ ^
Skru ned for varmen og lad det koge 3-4 min under omrøring til grøden er tilpas tyk. 150 g svesker (uden sten) og 50 g dadler (uden sten) koges i ½ l vand i ca 20 min
Jeg har nu været krykkefri i en lille uges tid, og det betyder at jeg har mere tid om morgenen igen, og dermed også tid til at sætte mig med min morgenmad
Det er klart en af mine yndlingsdesserter, og nu er jeg klar med en ny version med hindbærcoulis og karamel, og den er virkelig god (hvis jeg altså selv skal sige det)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.