Afkøles i køleskabet. Nu er det (heldigvis) snart fastelavn igen, og dermed tid til fastelavnsboller. Jeg har før postet opskriften, men gode ting må gerne gentages, ikk
Når jeg tænker fastelavn, husker jeg tilbage på glæden ved at skulle klædes ud og mødes med klassekammerater osv for at slå katten af tønden, og hvordan vi ofrede alt for at nå at få noget af de godter tønden nu bød på
Rukiye Benli erforfatterinden bag ”Mit tyrkiske køkken – fra dolma til delight”. Hendes forældre ertyrkere og allerede som barn lærte hun en masse om tyrkisk madlavning afkvinderne i hendes familie og omgangskreds
Herer et lille uddrag af nogle af de billeder jeg har taget igennem året. Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Mit lækre morgenmadsbord bestod i dag af scrambled eggs, bacon, ristet rugbrød, amerikanskepandekager med ahornsirup, blåbær, flødeskum og ristet mandler, pandekagerne fik lige en ekstra klat flødeskum og sirup efter billedet blev taget )
Det føles på en eller anden måde altid lidt grænseoverskridende at skulle skrive eller fortælle om mit eksem, men jeg håber, at jeg med dette indlæg kan inspirere og dele ud af min egen erfaring til glæde for andre, der også er ramt af eksem og hudlidelser – og måske at andre også har lyst til at dele deres historie og erfaring med mig
Det har været en helt forrygende bededagsferie, som startede med at jeg bagte hveder torsdag mens at jeg gik og pakkede familiens sager ned til at drage af sted til sommerhus
Ikke nogen dyr, fancy en med kompressor eller noget, men en billig begynder-en, så jeg kan finde ud af, om det er noget for mig (og familien) med hjemmelavet is
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.