Efter at have forsøgt mig med en omgang kødboller og bulgurpilav har jeg erfaret, at det tyrkiske køkken ikke er besværligt, men blot at det kræver lidt opmærksomhed at arbejde med ”fremmede” ingredienser eller andre versioner heraf – som det nu altid gør, når man laver noget første gang
Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mitliv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Mit navn er Anna Warrington. Følge mine kamp for mere sundhed i hverdagen her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom
Som tilbehør var der hjemmebagte økologiske fuldkornsflutes samt chilihumus og hvidløgshumus (Humus bliver købt hos den lokale sandwichbar – nemt og lækkert) og Svansøs Aioli med og uden pesto
Mit lækre morgenmadsbord bestod i dag af scrambled eggs, bacon, ristet rugbrød, amerikanske pandekager med ahornsirup, blåbær, flødeskum og ristet mandler, pandekagerne fik lige en ekstra klat flødeskum og sirup efter billedet blev taget )
Der er i øvrigt beskytter med til gryder, så de ikke bliver ridsede. Jeg bliver ofte spurgt, hvilke køkkenmaskiner jeg bruger og jeg tænkte derfor, at jeg ville vise mit køkken og mine maskiner frem
Det har været en helt forrygende bededagsferie, som startede med at jeg bagte hveder torsdag mens at jeg gik og pakkede familiens sager ned til at drage af sted til sommerhus
Vi skal have dem med marineret and og senere på ugen med kylling. Startede allerede i formiddags med at fjerne skindet på andebrystet og kom det herefter i en hjemmerørt marinade
Min skønne diætist Ida snakker ALTID om at det er vigtigt at få nok MUFA olier, og hun er altid ude efter min morgenmad, som ikke indeholder nogen MUFA'er, så her er mit forsøg på at efterleve hendes kloge ord
Hvis man ikke har snydt med ingredienserne, skulle det gerne være lykkedes, men der kan meget nemt skulle mere salt i, og fonden kan have behov for at blive kogt lidt ind uden låg (når kødet er blevet mørt), evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.