Det lyder måske mærkeligt…. …men i går var det faktisk første gang, at jeg smagte svinekæber. Det er selvfølgelig ikke forbigået min opmærksomhed at de findes,
Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Kogebøger skal der til Detaljeret planlægning Forberedelserne Jeg elsker mit madværksted. I år havde jeg lyst til at lave en anden menu til påskefrokostbordet end den traditionelle, når vennerne kom til Påskefrokost
Mit lækre morgenmadsbord bestod i dag af scrambled eggs, bacon, ristet rugbrød, amerikanske pandekager med ahornsirup, blåbær, flødeskum og ristet mandler, pandekagerne fik lige en ekstra klat flødeskum og sirup efter billedet blev taget )
Mit køkken er mit værksted, det er her jeg eksperimenterer og udvikler mine opskrifter. Jeg bliver ofte spurgt, hvilke køkkenmaskiner jeg bruger og jeg tænkte derfor, at jeg ville vise mit køkken og mine maskiner frem
Det føles på en eller anden måde altid lidt grænseoverskridende at skulle skrive eller fortælle om mit eksem, men jeg håber, at jeg med dette indlæg kan inspirere og dele ud af min egen erfaring til glæde for andre, der også er ramt af eksem og hudlidelser – og måske at andre også har lyst til at dele deres historie og erfaring med mig
Så sker det. mit første blogindlæg. Det har været en helt forrygende bededagsferie, som startede med at jeg bagte hveder torsdag mens at jeg gik og pakkede familiens sager ned til at drage af sted til sommerhus
Jeg har fulgt med i Den Store Bagedyst, da jeg ser op til Mette Blomsterberg som konditor, og jeg har derfor forsøgt mig med en af tærterne fra udsendelse 6
Jordbær-brombær is i ismaskine – mit første forsøg. I går fik jeg min første ismaskine. Ikke nogen dyr, fancy en med kompressor eller noget, men en billig begynder-en, så jeg kan finde ud af, om det er noget for mig (og familien) med hjemmelavet is
Mit bedste råd er derfor, at man sørger for at få smagt salaten til. Grillsæsonen og sommeren er for alvor skudt i gang, og findes der noget bedre end en frisk salat som tilbehør til grillmaden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.