Så da jeg et sted så en irsk opskrift, hvor mosen får en lækker topping, var jeg henrykt. Start i dette tilfælde med at riste nødderne, og tilsæt så løg og kål og varm igennem, men kun lige indtil kålen falder lidt sammen
Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den i ovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftig hvis man kommer æg i
lidt til hvis der skulle blive behov for mere. Du vil gerne have en super cremet kartoffelmos, men du har ikke lyst til at tilsætte plantemargarine og/eller sojafløde
Er marcipanen svær at rulle ud, skal der tilsættes lidt mere vand. Der skal måske lidt mere kokosolie, agavesirup/honning eller vand i, alt efter smag og konsistens
lidt mere salt (smag mosen til når du har tilsat krydderierne). Sulten efter mere. Brug en ske (måske fugtiggjort i lidt vand) til at lukke kartoffelmosen rundt om fyldet
Blend blomkål og hvidløg med smør til en jævn mos. Smag til med salt, peber og muskat. Kan spises til f. 1 blomkål3 fed hvidløg25 g klaret smørSalt & peberMuskatSkær blomkålen i buketter
Jeg spiste den som tilbehørtil helstegt kylling i går, og det var en stor succes herhjemme. Tilsæt smør, presset hvidløg, hakket persille, salt og peber, bland det godt sammen indtil smørret er smeltet og servér
Steg bacon og løg sammen og når løgne er begyndt at blive bløde uden at tage farve og baconet er blevet sprødt, tilsættes herp de provence, champignoner og peberfrugterne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.