Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
M. m. d. e. t. k. a. n. l. s. å. g. o. v. æ. r. u. p. i. ,. f. D. c. E. h. (. b. y. ). ø. ". N. -. 4. 2. j. 1. 0. 3. L. /. S. F. P. K. H. 5. B. 6. V. 7. r l
Y. u. m. H. e. r. p. i. n. s. a. d. g. ,. v. t. o. l. f. D. h. j. b. ø. k. å. (. S. ). 1. 8. ½. -. E. y. J. 2. æ. c. 3. 4. B. /. V. M. T. C. w. 7. P. K. v g
En salatmed en intens smag af sommer. creme fraiche rørt op med salt og hakkede friske krydderurter. vinaigrette på hyldeblomsteddike eller hvidvinseddike (eddike pisket med olivenolie, salt, peber og honning til en delikat syrlig-sød smag)
Hak dild, purløg og kørvel og vend i salaten sammen med avokado. Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Ryst ingredienserne til vinaigretten sammen og dryp over salaten
), salt og peber, en hakket rød chili af mellemstyrke og et bundt hakket, friskbasilikum. Men der er nu mange muligheder – ud over den gamle traver ratatouille – her er en lækker salat – med lidt spark i
Bryd laksen i flager og bland medsalaten. Denne salat er propfyldt af sunde fedstoffer fra laks og avocado, mens ærter og asparges giver god mæthed på få kalorier
Jeg lavede en lækker salat. I dag var min kæreste og jeg en tur i byen til Kulinarisk Sydfyn i Svendborg og vi købte jo selvfølgelig lidt spændende med hjem, hihi
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Nytåret blev skudt i gang med et brag af en menu. Friskbasilikum. Tørret basilikum. med lidt held kommer der lidt om det på bloggen ved en lidt senere lejlighed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.