Selv om overskuddet måske ikke er der, så er denne ret beviset på, at det ikke er ensbetydende med, at man selv og ens familie skal snydes for et godt og velsmagende måltid
Thainudler medsvinekød. Kødboller med rejesauce og forårsgrønt. HakketSvinekød. Men hakket kød kan bruges i rigtig mange forskellige retter, og det er det ugen kommer til at handle om her på bloggen - der vil være både velkendte og helt nye retter
Det behøver ikke at være en selvmodsigelse at få en Slankeburger. Prøv selv hvis du ikke vil snydes for oplevelsen når resten af familien spiser store fede burgere
Burgerboller (opskrift her). Start med bacon-delen. Burgerboller (opskrift her). Læg bacon på en bradepande med bagepapir, og drys den brune farin over
Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. Spred dejen ud på et meldækket bord, lav en lille hulning i midtten og slå de sidste to æg ud i hullet og dæk dem med den hakkede chokolade, pak dejen sammen om ægget og chokoladen, så det bliver en lille pakke
Burgerboller (opskrift her). Tag den af (gem den), og med en skarp, lille kniv løsnes kerner osv. – og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …
han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Anret retten medfinthakket forårsløg og purløg. Kom kødet i en skål med riv ingefær og hvidløg i sammen med en god portion peber og soja saucen, bland det hele godt og stil til side
En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. 400 g svinekød i tern. 1 gult løg, finthakket. 1 rød chili, finthakket. 1) Svinekødet brunes i en varm wok i olie, hvorefter det tages op og sættes til side. 2) Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i olien brugt til at stege svinekødet. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem. 6) Servèr sammen med ris 4 personer
Og lammedellerne skulle faktisk have været en bøf til burger, men jeg havde denne dag mere lyst til deller (de rækker også længere = mad til flere dage), så opskrifterne er også ret nemme at twiste efter lyst
Smør burgerbollernemed ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.