)For et stykke tid siden havde Lene lavet nogle små lækre wraps i chilitortillas medpikant fyld. Søde Lene er en sand Master of food, som forkæler os dag efter dag med nybagte boller samt lækre kolde, lune og varme retter
– og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …. Burgerboller (opskrift her). Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv
Tilsæt æbler og østerssauce og smag til med salt og peber. Fjern stokken og de yderste blade af kålen. Drys cashewnødder og frisk koriander over retten og server med nudler eller ris
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
En god kartoffelmad med FEDTFRI mayo Mayonnaise er noget vi i DK bruger i stor stil til alverdens ting, men det har jo aldrig været en sund spise – MEN det er det nu
Oglammedellerne skulle faktisk have været en bøf til burger, men jeg havde denne dag mere lyst til deller (de rækker også længere = mad til flere dage), så opskrifterne er også ret nemme at twiste efter lyst
Smør burgerbollernemed ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand
Kylling medpikant ost. Serveres med f. Smør pikant ost i og luk kyllingen igen. Det er lidt mere festagtigt end hverdagskylling eller en gryderet, og et sikkert hit hos gæsterne også
Smag til med salt, peber, sennep og eddike, og stil mayonnaisen på køl. Jeg vil starte med at slå fast med syvtommersøm at det er ikke så svært som mange tror
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Så tricket et socialt medieog måtte prøve. Jeg har lavet mayonnaise masser af gange nu, uden at det er lykkedes mig, at lave det på et helt æg med hviden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.