Når du skal spise det, "klipper" du kyllingen ud i små stykker, som når du får hel kyllingiovnen - skindet her smager ikke godt, da det ikke er blevet sprødt, så det kassere du
Jeg har her serveret ørredfiletmed nye danske kogte kartofler og en hjemmelavet dilddressing. Server ørreden på en bund af grøntsagermedlidt kartofler og en god klat dressing
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. o. m. t. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3
Ikke noget med at bruge kulholdere ude isiden. Blend ingrediensernetilmarinaden. Der skal være så meget marinade at det kan dække lammekøllen godt, og marinaden skal være som en tynd grød, så hold lidtigenmedolien
De kan stå i bunden af ovnen og stege sammen med mørbraden. Pak mørbraden indibaconskiver, læg den i et ovnfast fad og hæld marinadeni fadet – spæd evt
Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. At spise færre kalorier er ikke en mulighed, da jeg ammer, men jeg sørger for at spise en masse “plant-based whole foods“, uforarbejdet mad og masser af grøntsager
Grøntsagerne røres forsigtigt sammen i en gryde, overhældes medfiskesous. Jeg eksperimenteredemed smagen og brugte en frisk Clara Friis pære i retten og jeg kan kun konstatere-det var mine smagsløg meget glade for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.