Hvis jeg lige har en skvat rom stående eller kirsebær til overs (den sjældne dag hvor jeg ikke lige har lyst til at proppe mig med friske kirsebær), sætter jeg gerne kirsebær i rom, så jeg har det klar
Marcipankonfektmed Hasselnødder, ca. Jeg synes, at det bliver enormt lækkert, når marcipanen blandes med finthakkede hasselnødder og overtrækkes med chokolade
Weekenden har stået på masser af bagværk, syltning og god mad sammen med gode venner. brun rom. Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost
N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
Æ. b. l. e. m. a. r. d. v. t. f. p. u. n. k. å. i. s. o. ,. j. g. O. y. æ. ø. h. J. D. '. (. ). 5. 0. 1. 3. L. E. M. A. F. G. B. c. 4. -. Ø. V. H. w. I. C
Den romerske pizza bages med en meget tynd bund. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Små snacks med hasselnødder, figner, dadler, marcipan, chokolade og rom. Fordel massen i en mindre firkantet kasse (madpakke størrelse) med bagepapir i, tryk det den godt ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.