Tommi var helt syge med dem og de er også smukke at se på. Den anden konfektting var disse lækre havregrynskugler i en luksusudgave som indeholder alverdens lækkerier og ikke er for de fedtforskrækkede
Det er vel lige før ethvert hjem med respekt for sig selv har sin egen opskrift på havregrynskugler. Nogen med sukker, havregryn, kakao og smør - og ikke andet
Havregrynskugler skal, efter min mening, ikke laves medromessens, men med rigtig rom. Havregryn, flormelis, margarine, kakao og kaffe æltes sammen og dejen smages til medrom
Jeg ligger stærkt ud medhavregrynskugler. Jeg går altid og tæller ned til, hvornår jeg kan tillade mig at gå amok med julepynt, -guf og -kalendre, uden at jeg bliver set på med mærkelige øjne af gemalen (og så taler vi ikke om, at jeg så julekalender i august, bare fordi jeg havde lyst)
Min dejlige mand synes, at julen er noget hæsligt stads, som skal overstås og jeg er i den helt modsatte grøft og elsker nisser, dekorationer, traditioner og alt hvad der hører til af bagværk og konfektmageri – hyggen ved at lave det sammen med dem, jeg holder mest af – og ikke mindst at smage på godterne bagefter De lækreste luksus havregrynskuglermed revet chokolade og mandelmel – MUMS
de krydderier og smagsgivere, som vi plejer at putte i de traditionelle havregrynskugler, og samtidig har jeg pyntet dem med lidt forskelligt til inspiration
Andre tilsætter smagsgivere som romessens, marscipan, syltetøj eller noget helt andet. december, og Årets Julekalender i samarbejde med SVEdD, har budt på en sund udgave af Havregrynskugler, med tre forskellige smagsvarianter
Hvis jeg lige har en skvat rom stående eller kirsebær til overs (den sjældne dag hvor jeg ikke lige har lyst til at proppe mig med friske kirsebær), sætter jeg gerne kirsebær i rom, så jeg har det klar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.