M. i. n. e. g. a. m. l. b. o. r. f. k. v. t. s. d. 2. 1. h. -. y. j. D. æ. p. ø. u. ,. c. å. C. I. 3. 5. 0. (. 7. %. ). +. F. P. T. V. /. B. K. L. J. H. E
Okay, jeg har et helt specielt forhold til denne kage. Som barn og igennem det meste af min opvækst bagte min farmor altid denne kage til mig, når hun vidste jeg kom på besøg
Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
“Næsten hjemmelavet” Aioli. 2. 5 dl. god mayonnaise. Revet citronskal fra 1/2 citron. Saften fra 1/2 citron. 1 håndfuld fint hakket ramsløg (pres overskydende væde fra det inden brug)
De små makronkager kan laves med et utal af smage og farver. Jeg købte noget rålakridspulver på tilbud en dag da jeg længe har ævlet om, at jeg gerne ville prøve at lave noget med det og jeg fandt frem til et par opskrifter som jeg dog har modereret en del selv
Mors opskrifterMin mormors makronkage, min mors berømte chokoladekage, som hun altid bagte til min folkeskoleklasse, min mormors beskrivelse af at lave den perfekte mørbrad, min mors tunfrikadeller og en masse andet
Vores søn fylder 17 år og vil gerne. have fondant kage. Men designet havde han ikke nogle. ideer til. Nu da det er Påske blev det til denne øgle på rustikt æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.