Kakao-kage med marengslåg. evt en dåse kondenseret mælk - jeg lavede denne kage to gange, anden gang købte jeg en kondenseret mælk med chokolade og brede ud over kagen før marengsen kom på og bagte den derefter
Bland hvedemelet med kanel, kardemomme og vaniljesukker og rør det i mælkeblandingen. Læg dejen i en skål, tildæk den med et klæde og lad den hæve et lunt sted i ca
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Diverse melSmelt margarine Pisk æg og sukker til en skummende masse Deri blandes mel og vanillesukker De knuste makroner og det smeltede margarine tilsættes
Egentlig skulle jeg bare lave en “hvad køkkenet rummede kage“, og faktisk manglede jeg et enkelt æg. Det erstattede jeg med ½ dl ekstra mælk – og det synes jeg faktisk kun, de blev bedre af
Oetker KageMousse med chokoladesmag. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og rør til dejen er samlet
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Start med at smelte smørret, bland det med brun farin, kokos og mel, og rør det godt sammen. Når chokoladen er helt opløst, så overtrækkes kagen med chokoladen
Mos bananerne med en gaffel eller stavblender, og bland det i sammen med vaniljeekstrakten. Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetylle, og sprøjt små blomster ud over hele kagen – cremen kan også sagtens bare smøres ud over kagen i et tykt lag
VERDENS BEDSTE CHOKOLADE BROWNIE MED HASSELNØDDER OG SALTKARAMEL. Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekage med saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.