Konsistensen blev som den skulle være, men det smagte alt for meget af olie. Fugt tangen ved lukningen, så den "limes" og fugt også gerne rullen hele vejen rundt, så tangen bliver blød
Den smager af havsalt og leveres i tør form. Derfor er dette en god måde at spise tangen på. I Japan indgår Wakamé tangen i den daglige husholdning, hvor den bruges i f
Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig. Spidskål- og gulerodssalaten får et ordentligt skud ekstra vitaminer og mineraler fra pestoen og fra tangen
Derfor lavede jeg endnu en portion af lakrids isen, og tilsatte hindbær. Kom i fryseren i minimum 8 timer inden der eventuelt kommes chokoladeovertræk på eller de tages ud af formen
Af samme grund, fejrer bloggen denne dag, med en af mine bedste juleopskrifter. Lad dem køle ned og gnid skallen af med fingrene, inden de blendes godt til mel
Jeg elsker sushi og når det er hjemmelavet, elsker jeg at gøre ekstra meget ud af det. De sidste to er sværere, at bruge da de ikke klistrer som rigtige sushi ris gør, her skal der være en form for spread eller mayo på tangen for, at det kan hænge ved
Opskriften på det perfekte og sunde tilbehør til aftensmaden - Bønner kogt med hvidløg. Bønner har ofte en tendens til at blive kedelige og smagsløse, men i denne ret, tilberedes de al dente - så de stadig har bid og saft
Tang har derfor altid haft en unik plads i historien om Umami og deraf et fuldendt måltid. Derefter tempereres chokoladen og isene tages ud af formen og overtrækkes med chokoladen
Nordisk Tang Tangmel består af en blanding af Ølandshvede og Dalarhvede, og er 100% fuldkornsmel. Tang har en helt naturlig evne til at konservere fødevarer, hvilket gør, at du kan lave et brød frisk og blødt i 3-5 dage efter du har bagt det -- uden brug af e-numre
Tangsalt indeholder store mængder Umami, som giver fornemmelsen af mundfylde, afrunder smagen samt skærper tilstedeværelsen af de resterende grundsmage
Kikærterne drænes og kommes i en foodprocessor (eller minihakker) sammen med resten af ingredienserne – det er er en god idé at rive tangen i mindre stykker forinden
Projektet var spændende for mig, da jeg altid har haft en stor passion for at gøre danskerne sundere, formidle sundhed og ikke mindst gøre det sundere alternativ mere indbydende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.