F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir
På en pande steges mørbradbøfferne, ca. I dag er bryllupskagen til kollegaen i store træk færdig, men mangler dog den sidste pyntning med "cigarer" og bær
Lækker sommerlig mad med en kraftig creme fraiche dressing i stedet for sauce. Jeg serverede ovnstegte kartofler til, som også smagte godt med dressingen
Hvis dine mørbradbøffer skal serveres som middagsret, kan jeg varmt anbefale at servere med kogte kartofler og andre kogte eller dampede grøntsager – gerne med bid i – og lidt surt, f
Mørbradbøffermed dijonsennep i fad. Hæld sovsen over mørbradbøfferne. Krydr kødet med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad, overdæk med stanniol, så kødet holder sig varmt
S. o. m. j. e. g. h. a. r. s. k. v. t. l. i. d. p. å. b. n. ,. æ. f. y. u. D. C. R. ø. ). V. O. 3. 5. 0. N. M. E. I. c. (. 2. 1. 4. -. ½. 8. %. A. L. B. K. H. J. . P. 9. é. T. ) g
Mørbraden renses og "marineres" med sennep. Steg den i margarine og krydr med salt og peber. Smag saucen til med salt og peber og hæld den dernæst over bøfferne
Mellemste datter og hendes søde kæreste kommer og spiser aftensmad sammen med os. Skær peberfrugt i grove stykker og kom dem i en minihakker (du kan sagtens bruge en blender), med hvidløg, pinjekerner, olie og vineddike og kør til det hele til en grov grov rød pesto
der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffermed bløde løg
Det er faktisk rigtigt nemt at lave flødekartofler og når kartoflerne først er skrællet passer det sig selv i ovnen og kan serveres sammen med en lækker steg, mørbradbøffer eller noget fra grillen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.