F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir. En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites
På en pande steges mørbradbøfferne, ca. I dag er bryllupskagen til kollegaen i store træk færdig, men mangler dog den sidste pyntning med "cigarer" og bær
Jeg serverede ovnstegte kartofler til, som også smagte godt med dressingen. Lækker sommerlig mad med en kraftig creme fraiche dressing i stedet for sauce
Hvis dine mørbradbøffer skal serveres som middagsret, kan jeg varmt anbefale at servere medkogte kartofler og andre kogte eller dampede grøntsager – gerne med bid i – og lidt surt, f
Nytårstorsk skal serveres med kartofler ogsennepssovs samt et traditionelt tilbehør af hakkede rødbeder, hakkede hårdkogte æg og ristede baconterninger, som helst skal laves af tørsaltet bacon
Mørbradbøffermeddijonsennep i fad. Hæld sovsen over mørbradbøfferne. Krydr kødet med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad, overdæk med stanniol, så kødet holder sig varmt
S. o. m. j. e. g. h. a. r. s. k. v. t. l. i. d. p. å. b. n. ,. æ. f. y. u. D. C. R. ø. ). V. O. 3. 5. 0. N. M. E. I. c. (. 2. 1. 4. -. ½. 8. %. A. L. B. K. H. J. . P. 9. é. T. ) g
Olien kommes i gryden sammen med krydderierne, det ristes kort af og så kommes melen i. Jeg er lige blevet færdig med at lave senneps pickles til remoulade
Mellemste datter og hendes søde kæreste kommer og spiser aftensmad sammen med os. Nogle dage laver vi maden i fællesskab og hygger os, andre gange er det bare hurtig mad serveret i en travl hverdag
Skinkemignon medsennep, honning og rosmarin bagt i ovn på et lag af rodfrugter. Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofler i tern sammen med et stort løg i både
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.