LYNSTEGT UMAMI TUNSTEAKS PÅ BUND AF KIKÆRTER, SQUASHOG SPINAT. Riv squashen groft på et rivejern. Han dansede nærmest på stolen hver gang han tog en bid
Edamamebønner er økologiskesoyabønner, som er kogteog pillede, de kan købes frosne. Brug lidt blandet salat med tomater, oliven og peberfrugt og en god dressing til
Kog perlespelten efter anvisningen på posen og afkøl. Når spelten er kold blandes alle ingredienser sammen og den færdige salat kan med fordel stilles i køleskabet inden servering
Bland blomkål med bønnerneog tern af feta. Salt og peber. Rør olie, eddike, hyldeblomstsaft, salt og peber sammen og vend dressingen sammen med salaten
Dernæst tilsættes edamamebønnerog steger med i ca. Salt og friskkværnet peber. Kog blomkålet helt mørt. Varm i mellemtiden en stor slip-let pande op og svits løg og hvidløg i ca
300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…. 1 lille squash i tern. 1 god håndfuld grønne bønner skåret i mundrette stykker. 1 lille stærk og hakket chili eller sambal oelek efter smag. 1 glas vand 300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…. 1 lille squash i tern. 1 god håndfuld grønne bønner skåret i mundrette stykker. 1 lille stærk og hakket chili eller sambal oelek efter smag
Her er squash fyldt med kødsauce og drysset med revet ost. Læg squash i et ovnfast fad. Man behøver ikke være et barn for at synes om børnefavoritter som kødsauce og pizza
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud med squash (blomkåls-bunden skal dogogså prøves en dag)
Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs ogsquash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.