Bonduelles bønner dampes og er derfor sprødeog lækre, at bruge i en salat som denne. Hvis du har fulgt min blog eller læst mine kogebøger, så ved du også at jeg bruger en del bønnerog linser
broccoli ogedamerbønner. Mætter godt og kan suppeleres med frikadeller eller kylling. giv edamerbønnerne et kogtopkog i spildkogende vand, afdryp i sigte
Kagerne hæver op undervejs og ønsker du cookies, der er bløde i midten, så tag kagerne ud her, ellers vent nogle minutter til kagerne er "faldet sammen" igen, så bliver de helt sprøde
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Edamamebønner er økologiskesoyabønner, som er kogteog pillede, de kan købes frosne. Brug lidt blandet salat med tomater, oliven og peberfrugt og en god dressing til
Kog perlespelten efter anvisningen på posen og afkøl. Når spelten er kold blandes alle ingredienser sammen og den færdige salat kan med fordel stilles i køleskabet inden servering
Bland blomkål med bønnerneog tern af feta. Salt og peber. Rør olie, eddike, hyldeblomstsaft, salt og peber sammen og vend dressingen sammen med salaten
Dernæst tilsættes edamamebønnerog steger med i ca. Salt og friskkværnet peber. Kog blomkålet helt mørt. Varm i mellemtiden en stor slip-let pande op og svits løg og hvidløg i ca
Steg squash oh edamamebønner med lidt soja og østersovs. Egentlig synes jeg måske lidt det var noget pjat, men jeg må indrømme at jeg er blevet ret glad for det
Spinatdellerne er sprøde udenpå, og så er de både vegetariske og glutenfrie. Nogle gange popper der pludseligt ideer op i mit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.