Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken. Gang på gang tager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer
F. a. n. t. s. i. k. e. h. v. o. r. m. g. b. ø. d. l. æ. u. f. I. ,. 1. 5. 0. p. O. w. H. å. J. j. y. D. -. c. U. M. B. 2. (. ). S. x. G. ½. 4. 6. /. K. R. E. T. A. P. V. ". 7. g
- about sundays. Ja det skulle da lige være, at resten af dagen nu står på lektielæsning, for man kan da ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimsetur i høj solskin med blid blæst i ansigtet, hvorefter turen går videre til køkkenet for at lave en skøn morgenmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.