Andelårene skal være stuetempereret før de braiseres. I en tykbundet gryde smelter du smør, når det bruser, bruner du dine andelår gyldne på begge sider
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Varm olie på en stor pande eller wok. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Så længe sovsen er god den er akkompagneret med masser af lækre sprøde grøntsager. I en wok (eller dyb pande) varmer du et godt skvæt olie sammen med Curry Pastaen
Når det sker, at vi begge er sent hjemme, og ikke har overvejet aftenmaden, sørger jeg altid for, at der er til at lave den lette, hurtigste men stadig rigtig lækre WOK
Braiseret svineskank. Jeg kendte egentlig ikke det store til svineskanken indtil for et årstid siden. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Wok. pad thai sauce. Det vigtigste ved denne ret er at have forberedt alt inden man tænder op i wokken, for når først stegning går igang går det hurtigt
Kom olie i en varm wok og steg ingefær, forårsløg og peberfrugt heri et par minutter. En af de retter jeg spiste aller flest gange, da min veninde og jeg i foråret rejste gennem Sydøstasien var pad thai i Thailand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.