De groveburgerboller pensles med olivenolie, drysses med flagesalt og tørret basilikum. Herefter står dejen, tildækket med film, og hæver i mindst en time til den har dobbelt størrelse
Så groveburgerbollermed pulled pork og coleslaw er ikke kun for de unge. Til festen var der masser af forskellig mad i buffetten, men alle tog en burger til at starte med
Pensl med vand og drys med sesam. Tilsæt fuldkornshvedemelet og rør godt rundt. For at gøre bollerne flade dækkes de med bagepapir og en plade placeres ovenpå bollerne under bagningen
Pensel med æg og kom græskarkerner på. Smelt gær i lunt vand , kom salt , sukker og æg i , tilsæt det grove mel og slut af med hvedemelet , dejen må gerne klistre lidt
Derefter formes dejen til flade runde boller, pensles med æg og drysses med sesamfrø. Her får I opskriften på nogle super lækre brugerboller - perfekt både til madkurven og aftensmad
sesamfrøBland de tørre ingredienser i én skål og vand med olie i en anden. Når det hele er blandet godt sammen, ælter du dejen med hænderne et minuts tid
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.