Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket. Den smager også bare super godt og kan bruges i mange kombinationer
Det her var en ret jeg lavede til nytår sidste år. Jeg har postet den før men uden opskrift. Jeg har i mellemtiden fået ønske om at oploade opskriften, så jeg tænkte den lige kunne få et oplæg for sig selv
Nå men i hvertfald er det her også en libanesisk ret som jeg synes i også skal smage. Jeg vil faktisk kalde dem for libanesiske frikadeller, da det også er en form for fars, bare meget mere simpel
Fattoush er en nærende salat fra det libanesiske køkken, som i øvrigt også er særdeles lækker. Hvis det skal være helt korrekt skal det være libanesisk brød som er dybstegt i olie, men mindre kan gøre det
Al’Fez libanesiske falafler. Falalfer er et super godt alternativ til kød. Enten hvis man er vegetar eller hvis man bare ønsker at spare lidt på kød-mængderne, der bliver indtaget
Den klassike libanesiske ramadan forret var den lækre sprøde og syrlige fatoush-salat. I anledning af Ramadanen vil jeg da lige give et lille blogindlæg
Jeg mindes ikke at hverken Mormor eller min far rent faktisk lavede denne ret, men den bandt på mystisk vis min fars libanesiske madkultur sammen med min mormors danske, krydret med lidt efterkrigsminder - sådan opfattede jeg det i hvertfald
En ting er dog sikkert, og det er, at rekorden for største tallerken hummus ligger i øjeblikket hos nogle libanesiske kokke, der i maj 2010 lavede 10 tons hummus dvs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.