Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket. Den smager også bare super godt og kan bruges i mange kombinationer
D. e. n. m. i. d. a. g. f. k. s. t. h. l. -. ". A. r. b. N. J. /. ø. ,. o. y. O. p. 4. j. c. 2. 5. å. u. L. v. T. æ. 1. H. (. ). 7. 0. ½. 6. 3. S. R. B. V. F. K. P. e g
Det her var en ret jeg lavede til nytår sidste år. Jeg har postet den før men uden opskrift. Jeg har i mellemtiden fået ønske om at oploade opskriften, så jeg tænkte den lige kunne få et oplæg for sig selv
Nå men i hvertfald er det her også en libanesisk ret som jeg synes i også skal smage. Jeg vil faktisk kalde dem for libanesiske frikadeller, da det også er en form for fars, bare meget mere simpel
Det kunne fx være som en flæskestegssandwich, eller med en salat inspireret af en tabbouleh. En klassisk tabbouleh laves på kogt bulgur eller cous cous, masser af fintsnittede sprøde grøntsager og krydderurter
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Fattoush er en nærende salat fra det libanesiske køkken, som i øvrigt også er særdeles lækker. Hvis det skal være helt korrekt skal det være libanesisk brød som er dybstegt i olie, men mindre kan gøre det
Al’Fez libanesiske falafler. Falalfer er et super godt alternativ til kød. Enten hvis man er vegetar eller hvis man bare ønsker at spare lidt på kød-mængderne, der bliver indtaget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.