I aften stod den på sprød kylling med lækkert fyld af hvidløgsost og oliven. Fyldet sørger for, at kyllingen ikke bliver tør - og samtidig får det rettens fedtprocent i vejret
Måske er det kun os, der synes, der er lidt luksus over en æggekage med en masse lækkert fyld. Det skyldes nok bare, at det tager lidt længere tid at lave, end vi synes, vi har i hverdagene
Det her er lidt en "tøm-køleskabet"-ret, hvor de fleste grøntsager kan bruges. Vi havde gulerødder, champignon og peberfrugt liggende - så det blev det, der røg i lasagnen
Carbonara er noget af det lækreste, vi ved - og selvom det også smagte rart, dengang det blev spist med spaghetti, så smager det bare endnu skønnere som LCHF-version med squash til
Cordonbleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
Inspireret af newyorkerbyheart der lavede kylling gordon bleu med asparges og div. andet, så tænkte jeg, at nogle af dem kunne bruges til at rulle ind i mine gordon bleu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.