Denne ret medpastamed kylling ogpesto er helt utrolig enkel og hurtig lige at bikse sammen. Lille K er glad for alt slags pastaogmed denne pastaret kan vi også fint lokke den grønne courgette i ham under en lille hvide løgn om at det er agurk
Kogpastaen. Steg kyllingen og skær i strimler. grøn pesto. Put kylling, pastaog grøntsager i gryden. Bland creme fraiche i en skål og kom i en gryde og varm let
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie ogmed salt
Bland pastamed estragon pesto, frisk bælgede ærter og kylling. Blend estragon i en hurtighakker med pinjekerner, citronskal, saft, revet parmesan og hvidløg
D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
Kyllinge - eller kalkun - gordon bleu, er traditionelt fyldt med skinke og ost. Pensl toppen af kyllingen med lidt æg, som du har rørt til en homogen masse i en lille skål/et glas
Kogpastaen efter anvisningen på posen. soltørrede tomater og oliven skåret i små skiver. Blandingen skal ikke være helt tør, så læg rigeligt med olivenolie i
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Luk sammen med tandstikkere eller kødnåle. Læg skinke på den ene snitzel, og derefter skiver af ost. Kom mel, rask og sammenpisket æg i hver sin tallerken
Medens saucen tilberedes, kogespastaen, vandet hældes fra, saucen tilsættes sammen med laksen, "Slyng" det hele rundt i gryden, anret i en skål og " vous la"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.