Vil du prøve selv, så er her naturligvis opskriften til dig, og det er en perfekt lørdags-treat. Straks herefter hældes det hele på bagepapir til afkøling
I lang tid levede min kæreste og jeg praktisk talt af tortillas - og ikke uden grund - det er jo en nem og lækker måde at få en masse grønt, med kun en lille tynd brødkant omkring det
Her er en nem lille metode til, at lave sine egne sukkerknalder, der kan formes og farves som ønsket og bruges til pynt af kager, cupcakes og andet bagværk, eller som bordpynt, gaver, eller lignende
Jeg har nemlig været så heldig at blive inviteret forbi cafe og restauranten Sidecar og i køkkenet med Maobao, så jeg kunne lære at lave bollerne fra en rigtig bao-mester
- inklusiv min egen favorit med hindbær. Men jeg har før anvendt en mangosmoothie, der smagte fortryllende, og en hel del andre juicer blandt andet fra Biotta og fra Voelkel, der har rigtig mange forskellige varianter helt uden tilsat sukker af nogen slags, ren frugt og grønt
Det passer super godt i langt de fleste salater, det kan sætte lidt liv i ellers kedelige sandwiches, det kan holde sig en evighed og det er legende let at lave
Jeg har to lækre ‘Lav din egen krydderolie‘-opskrifter til dig og en konkurrence, hvor du kan vinde kvalitets olivenolier og oliven fra græske GAEA, der har sponsoreret dette blogindlæg
Én eller flere afdine favorit krydderurter. Har du krydderurter stående udenfor, er det oplagt at høste dem nu, før frosten sætter ind og tager mange af dem
Tilsæt dine favorit frugter og bær, flødeskum, is, hakkede nødder eller chokolade. Du får succes med marengs ved at piske æggehviden helt stiv med en ganske lille mængde af sukkeret – hvorefter du pisker det sidste sukker i
10,5L hjemmelavet basisgin. 1Hovedet af en stor rose. 1Saftaf ¼ agurkKnus enebærrene i en morter. 1Lad glasset trække 8-24 timer alt efter temperament - jeg endte med 12 timer. 1Si din basisgin igennem et klæde eller kaffefilter 3 gange. 1Lad trække 1 times tid - duft og smag evt. 1Fisk ingredienserne op af glasset. 1Sidst og aller vigtigst smager du til med agurksaften - har du en Hendricks, har du naturligvis noget at sammenligne med
Den har en let eftersmag af sødemiddel, så det er sikkert mere lækkert at lave den selv af frosne jodbær som koges op med vand og smages til med en smule sødemiddel og vanilje
Hvis du derimod ikke tåler gluten eller gerne vil tabe dig, har lav muskelmasse og høj fedtprocent – så er fuldkorn noget af det, du med fordel kan skære ned på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.