- Med lækker sprød skorpe og fløjlsbrød lækker midte. Lækkert, friskbagt Italiensk landbrød, klar til smør og en god skive ost, eller hvad man nu er til
De fleste forbinder øllebrødmed deres barndom, måske endda noget mormor serverede. Læg alt i en gryde, kom vand, øl og kanel på og lad blandingen koge langsomt op mens der i ny og næ røres
Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet medøl, surdej og ølandshvede. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brød med to metalspatler, læg herefter brødet på en bagespade, dejen skal være meget blød
Opskrift kylling på dåse, øl i røv kylling, kylling medøldåse, pip på dåse. Naturligvis griner man med vennerne, der kommer jo ikke noget godt ud af, at blive sur
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Da jeg handlet ind med Louis i dag fik jeg sådan en træng til øllebrød. Så i min opskrift blødte jeg det ikke op i vand, men kogte det stille og roligt op sammen med vand
Kom muslingerne i gryden og hæld most og øl på og tilsæt et par spsk af Oscars Fiskebouillon og krydr forsigtigt med salt og peber – husk bouillonen også er salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.