L. a. m. ,. -. i. l. e. v. r. n. t. D. b. f. o. s. p. S. d. h. g. c. u. k. æ. y. ø. M. E. j. å. N. (. 4. ). 1. ½. 5. 0. F. 2. V. é. P. C. R. 6. T. 7. 8. K. 9. A
Sæt tigerrejer og kammusling pågrill-spydLægspyddene i en plastpose og hæld marinaden over. Bind knude på posen og lad skaldyrene marinere nogle timer på køl
Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret i mindre stykker 4 skiver hvidt brød 20 friske salvieblade 8 skiver parmaskinke Friskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser i olie Kyllingespyd [
Her er en nem lille opskrift på hvordan man kan skifte de ordinære frikadeller ud med eksempelvis lammekød og sætte dem på et spyd således at de også skifter form
L. a. m. ,. -. i. l. e. v. r. n. t. d. k. b. f. å. o. g. u. s. y. p. ø. j. N. h. c. æ. M. E. D. (. 4. ). 1. ½. 5. 0. F. 2. S. V. é. P. C. R. 6. T. 7. 8. K. 9. A
Det er rart med en dag om ugen, hvor der bliver ryddet ud i de fødevarer som er yderst på planken. I dag var der nogle lækre rester, så det var nu ret nemt at servere lækre snackretter på sådan en hel almindelig regnfuld og kedelig mandag
Ligesom Jensen serverede jeg bøfferne og den lækre sauce med kartofler påspyd. Rå kartofler der blev skåret i tynde skiver, drysset med salt og smeltet smør/olie og sat påspyd
Endnu et lille tip, nemlig mad påspyd - eller på pinde som Mynthe siger. Nu er Mynthe langt fra kræsen, men selv ting som champignon, feta og oliven ryger ned, hvis det bare sidder på en pind
Træspyd. Træspyd. 300 g rosenkål, fintsnittet på et rivejern. 2) Form kødet til små boller og sæt dem på fugtige træspyd. 3) Grill eller steg spydenepå en grillpande i lidt olivenolie. 8) Servèr sammen med de grillede spyd 4 personer
Steg dem i olie på en varm pande ca. Lammemørbrad. Lammemørbrad. Lammemørbrad. Lammemørbrad. Beregn 2-3 lammemørbrad til hver alt efter størrelse. 5-6 minutter alt efter størrelse, mens de trilles rundt på panden. 2-3 lammemørbrad
Rens kartoflerne og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern. 3 lammemørbrad. Fritér dem i 160 grader varm olie til de er gyldne og sprøde, hvorefter de fiskes op med en hulske, lægges på fedtsugende papir og drysses med lidt salt. 3 lammemørbrad
Kom farsen påspyd og drys citronpeber over. Lad farsen trække i en time på køl. Steg spydenepå en pande i halv smør og olie til de er gyldne i farven og gennemstegt, eller bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader i en forvarmet ovn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.