En super lækker og anderledes måde at servere taco-fyld på end de sædvanlige taco-skaller. Man kan selv vælge hvor stærk tacofyldet skal være, så både børn og voksne kan være med på den
Det kan godt være det er midt i juletiden, men specielt julede er vi nu ikke (ja ok, der kommer dog en julemenu senere, kan jeg godt afsløre…), så vi lavede mexikanske tacos for nylig, med en bland selv buffet af tilbehør
Tacos med mexicansk langtidssteg gris, syltede rødløg, guacachilie og brændt habanero-sauce. Tacos. Varm en taco i ovnen ved 200 grader i et minuts tid, og så er det ellers bare i med de forskellige ingredienser i mængde og rækkefølge efter ønsker og behov
Lav sunde og mættende tacos, i kål eller salatblade. Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
Pensl spydene med olivenolie og vend dem herefter i peberblandingen. Spyd med peberkrydret oksemørbrad600-800 gr oksemørbrad3 spsk blandede peberkorn (Har brugt Santa Maria 5-peber blanding)OlivenolieSkær kødet i ca. 4x4 cm tern og sæt kødet på grill-spyd
Jeg fandt opskriften på linse taco hos Hjemme hos Xenia og vidste bare vi skulle prøve den. Du skal bruge1 spsk rapsolie1 løg1 fed hvidløg200 g røde linser1-2 spsk chilipulver2-3 spsk spidskommen7 dl vand1 grøntsagsboullionterning1 glas salsa1 pakke tacosTIlbehør til taco. 1 pakke tacos
Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret i mindre stykker 4 skiver hvidt brød 20 friske salvieblade 8 skiver parmaskinke Friskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser i olie Kyllingespyd [
T. a. c. o. f. r. i. d. y. -. e. t. v. s. h. l. m. n. g. b. A. k. V. p. å. ,. u. æ. O. S. 1. j. J. /. 2. 0. M. D. ø. E. L. *. ½. 8. B. 5. q. G. =. (. ). P. F. ". _. . H. K. l
Du er hermed inviteret til virtuel tacos-fest. På trods af at denne opskrift både består af hjemmelavede tacos, pulled beef, lækker avocado-salsa og rødløg, så var det faktisk hverken tidskrævende eller besværligt at lave
Hjemmelavede bløde mexicanske tacos af majsmel. Sidste weekend drømte vi os tilbage til vores ferie i Mexico for næsten tre år siden, med disse hjemmelavede mexicanske tacos med fyld af pulled pork, gourgemole, majs, rødløg og selvfølgelig masser af frisk koriander
Tacos (næsten) med blomkål stegt i andefedt, rå blomkål, ande-chicharron, løg og salsa-macha. Tryk mindre “tacos” ud af de store tortillaer og smid de forskellige ting deri – så’ der serveret …
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.