Laksekødboller
Sanne Berg Kristiansen
Sanne Berg Kristiansen

Laksekødboller

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g laksefillet
  • 1 æg
  • 1 tsk hakket chili
  • 1 lime
  • 4 hakkede forårsløg
  • 1 spsk sesamolie
  • Salt og peber
  • 400 g groft skiveskåret kinakål
  • 150 g machésalat
  • 200 g halve physalis
  • 155 g edamamme bønner
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 stor avocado
  • 100 g græsk yoghurt
  • 1 spsk citronsaft
  • Et drys chilipulver
  • Salt efter smag

Instruktioner

    Tilberedning: 40-45 min
    Portion: 4
    Ovn: 175 grader
    Lakseboller:
    Grovhak laksen brug evt en food processer
    Tilsæt æg, chili lime skal og saft og forårsløg og krydser med salt og peber. Hak det hele godt igen
    Form massen til boller og læg dem i et ovnfast fad smurt med seasam olie
    Bages:
    I midten af ovnen i mindst 15min
    Salat:
    Varm sesamolie i en stor pande. Steg kinakål i 1-2 min til det er mørt.
    Bland machésalaten, physalis og edamammebønner.
    Sovs:
    Bland avocado, græsk yoghurt, citronsaft og chilipulver i en blender eller foodprocessor, til det har en jævn konsistens

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.