Kog grønsager møre og blend dem til pure. Tilsæt mælk og æggehvider. 1L sifon flaske. 600 g kogt kartoffel (eller 400g + 200g valgfri rodfrugter undtagen selleri). Hæld påSifon (brug 3 patroner). Har du ikke en 1liters sifon flaske, kan du blot dele opskriften op, mht til størrelsen af din flaske. 1L sifon flaske. 600 g kogt kartoffel (eller 400g + 200g valgfri rodfrugter undtagen selleri)
Dog er jeg ikke kommet så langt at jeg kan give en reel anmeldelse af den, men når den tid (forhåbentlig) kommer vender jeg tilbage med nogle ord om den her påbloggen
Kom en sojasovspåog den søde chilisovs , ikke spare på det. Lad det koge ind imens at du stadig vender kødet et par minutter mere , det må ikke stege for længe , så bliver de tørre , de skal kun lige gennem steges
Du kan variere salaten på mange måder - eksempelvis komme avocado, granatæble, reven syrligt æble og marinaden kan eventuelt tilsættes lidt wasabi paste og/eller knust frisk chili samt friske krydderurter som persille, mynte og koriander
Tømmeren og studenten synes vældig godt om det, jeg syntes at soja smagen var for kraftig. Formes til brød og bacon lægges over så det dækker, ligesom ved forlåren hare
Det hele blandes forholdsvis roligt sammen og hældes påsifon med en enkelt patron. Når chokoladen ogyoghurten er pisket sammen til en homogenmasse, tilsættes der frysetørret eller ovntørret havtornspulver
Kog grønsager møre og blend dem til pure. Tilsæt mælk og æggehvider. 1L sifon flaske. 600 g kogt kartoffel (eller 400g + 200g valgfri rodfrugter undtagen selleri). Hæld påSifon (brug 3 patroner). Har du ikke en 1liters sifon flaske, kan du blot dele opskriften op, mht til størrelsen af din flaske. 1L sifon flaske. 600 g kogt kartoffel (eller 400g + 200g valgfri rodfrugter undtagen selleri)
Tre slags flødeboller med Lakridsskum, hindbærskum og vaniljeskum - lavet til min fødselsdag. Hvis man ønsker tyndere bunde kan marcipanen rulles ud på et bord drysset med flormelis
Lakridsskum. Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.