Jeg gør normalt mest i det orientalske eller italienske køkken, men denne gang har jeg skelet til det franske, og lige præcis medløgsuppe er det ikke nogen skam
Når det har fået en fin masse med små, bitte løgstykker i tilsættes fløden og muskatnød. 20 minutter og blend så det hele med en stavblender. Få suppen op at koge endnu 10 minutter og smag til med salt og peber
Rød løgsuppemed linser. Sæt løgene i et ovnfast fad med låg. Løgsuppe. Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen
1,5 l boullion4 store alm. løg ståret i mindre tern4 stk. rødløg skåret i halve ringe1 bundt forårsløg skåret i ringe4 skarlotte løg, i mindre tern1 bundt purløg til pynt15 salvie bladeskive brødmozzarella ost2 spsk
Nemt og dejligt. 4 stk. 250 g champignon i skiverSaft fra ½ citron2 tomater1 tsk sennep4 skiver groft brød4 store skiver ostSvits champignon på en tørpande , lad dem stege i deres egen saft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.