Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag ikøkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med egettwist OG en video-produktion
Vi har noen gode venner som har lagetmjødurtsiruptil oss. Skyll blomstene godt. Jeg vet at vi har gått til kamp mot sukkeret, og jeg vet at jeg bare skulle poste sukkerfrieinnlegg
Vi havde venteti så mange uger på at se de to banditterigen, og kunne selvfølgeligikke vente med at se, om hjerterne stadig bankede efter en så lang og ret hård tur rundti verdenen
En vigtigdetalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. De reagerer alle forskelligtVurder dejenDerfor er detaltidvigtigt at prøve siglidt frem, når man vil prøve en ny opskrift
Imin versjon av knekkebrødene er ingrediensene er mer eller mindreidentiskesomioppskriften på Toves blogg, men jeg har valgt å finmale alle frøene istedenfor å la noen av dem være hele
I må nok hellere få af videommig, her på ettidligttidspunkt, at jeg (udover, generelt måske, at være lidtatypisk, i forhold til de mennesker, man normalt visvillesammenlignemig med (piger på min egen alder)) megettitbliver beskyldt for, ikke at være i stand til at følge en opskrift
I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner. Hun har nemlig en stor køkkenhave, og hun har plantet bønner
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. å. e. n. a. f. d. j. l. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.