Jeg har haft ideen om kartoffelpandekagermed varmrøget lakserilette i lidt for lang tid nu. Jeg har måske fortalt det før, men jeg har en laaaaaang liste med alle mine madideer på
E. n. d. u. e. g. a. h. r. j. v. æ. t. i. m. k. o. b. s. f. l. D. å. ø. J. S. p. c. A. y. N. V. T. R. x. P. B. w. z. M. ,. I. 3. 0. (. ). 1. 4. -. 6. /. 2. %. F. é. L. H. K. 5
Hvilket ikke er et udtryk for, at min skønne kæreste ikke kan lide resten af min mad, men blot et udtryk for, at han bestemt ikke regnede med, at det jeg havde gang i var jordens bedste idé
I. f. o. r. h. l. d. t. i. n. a. u. p. e. v. s. N. g. M. m. k. j. ø. b. æ. J. ,. å. S. y. V. U. ”. H. F. (. ). c. R. T. L. D. 2. 4. 1. 5. 0. ½. P. K. O. x
Pensl kyllingen med olie og krydr med et grillkrydderi. Smag til med salt, peber og chili. Kan også serveres uden dressing, eller med en olieeddike dressing
Her serveret to kartoffelpandekagermed quinoadelle og æble tzastzkiHer er anvendt fuldkorn, da jeg slet ikke ville nævne hvide udgaver, som ligesom sukker, defineres som "tomme kcal" som udelukkende har til hensigt at sætte blodsukkeret på rutsjebane uden at give nogen næringsværdi, vitaminer eller mineraler
Tag dine kyllingeoverlår og put salt og peber samt lidt olivenolie på dem. Jeg er vild med kylling. Squashen rives på den grove side af rivejernet og trykkes fri for væde med et rent viskestykke
Kartoffelpandekage med spinat, tomat og feta. Bland løgene med. Serveres med dagens salat og evt. Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Kyllingeoverlårmed sommersalat og peberrodscreme. Kyllingeoverlår. Kyllingefad med honning og sennep. Læg kyllingeoverlår i et ildfast fad og fordel kartofler i tern (eller små nye kartofler) og bønner rundt om
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Det er nu ikke sådan en julekylling, jeg har lavet her – det er helt almindelige kyllingeoverlår bare krydret lidt anderledes, lidt mere julet, end man normalt gør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.